سیب زمینی شکم پر تنوری، لذیذ و متفاوت
نوشته شده توسط : master
طرز تهیه:
 
سیب زمینی‌ها را خوب شسته و بر روی آنها با چاقو یک برش طولی ایجاد می‌کنیم. کمی روغن زیتون داخل برش ایجاد شده ریخته و سپس سیب زمینی‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه داخل فر می‌گذاریم.
پس از گذشت این زمان، به آرامی و به طوری که پوست سیب زمینی آسیب نبیند، داخل آن را خالی می‌کنیم. سیب زمینی‌های پوره شده را در ظرفی ریخته و با پنیر موزارلا مخلوط می‌کنیم.
داخل سیب زمینی ها را با این مخلوط پر می‌کنیم سپس روی هر کدام از آنها را با قارچ ورقه شده، ذرت، نخود فرنگی، زیتون و فلفل دلمه‌ی خرد شده، تزیین می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، مایونز، ماست پرچرب، آبلیمو، نمک و خردل را مخلوط کرده و سس به دست آمده را روی سیب زمینی‌ها می‌ریزیم. سیب‌زمینی‌های شکم پر را بار دیگر برای چند دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها، آب شوند.
 



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: